fbpx

Lewandowski: 'Jeg vil være en leder for holdet'

FCBARCELONA.DK - 05.08.22

// Robert Lewandowski

Robert Lewandowski blev fredag præsenteret på Camp Nou og på det efterfølgende pressemøde var det en meget glad og særdeles ambitiøs Barca-spiller, som svarede på spørgsmål fra den fremmødte presse.

Læs Lewandowskis udtalelser fra pressemødet herunder.

Præsentationen:
'Præsentationen i dag har været helt fantastisk. De følelser og den glæde, som jeg havde inde på banen lige før er næsten umulig at beskrive med ord. Det var utroligt at se så mange fans på tribunerne og lige nu ønsker jeg bare at kunne betale dem tilbage på fodboldbanen hurtigst muligt. Jeg er meget stolt af at være her'.

Leder:
'Det er en af mine målsætninger at være holdets leder. Allerede fra starten af sæsonen ønsker at jeg at bidrage med mine kvaliteter i spillet, men også at presse og støtte mine holdkammerater, så vi sammen kan blive bedre. Jeg tænker ikke kun på mig selv, men også på holdet. Jeg ved, at jeg kan hjælpe holdet både med mit spil, men også med min erfaring og mine ord. Jeg har oplevet rigtig mange ting i min karriere og derfor ved jeg, at jeg kan hjælpe'.

Motivation:
'Jeg ved, at de seneste år i Barca ikke har været de bedste, men da jeg talte med Laporta og han viste mig det sportslige projekt, så var jeg ikke i tvivl. Jeg er sikker på, at fremtiden for klubben bliver fantastisk. Det afgørende bliver, at vi fra sæsonens start leverer varen og hvis vi lykkes med det er vi på rette vej. Det bliver ikke nemt, så derfor skal vi forberede os godt'.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Alderen:
'Min alder er ikke vigtig - det er kun et tal. Jeg føler mig på ingen måde som et menneske på 34 år. Fysisk er jeg i topform og jeg har spillet mange år på det højeste niveau. Vi skal ikke fokusere på min alder, for den har intet at sige'.

Bayern:
'Klubskiftet var ikke nemt, for jeg har spillet og boet i Bayern i otte år. Men for min familie og jeg var skiftet den perfekte løsning i vores liv og i min karriere. Alle parter har måtte arbejdet meget hårdt for at få det til at lykkes, men det var den bedste løsning for alle. Jeg er meget stolt af, at jeg nu er Barca-spiller'.

Xavi:
'Efter at have talt med Xavi i få minutter var jeg overbevist om hans planer og ideer. Jeg forstod lige præcis hvad det er han ønsker og tænker. Det gælder både systemet og taktikken. Herefter følte jeg et specielt bånd til ham, for han har en klar ide om hvad han vil og hvordan han vil opnå det. Han er den helt rigtig træner for Barca'.

El Clásico:
'Jeg er altid klar til at spille mod Real Madrid. Jeg ved hvordan man skal spille mod dem. De havde en flot sidste sæson, men vi er her for at slå dem. Vi ved, at det bliver svært, men i fodbold kan alt ske. Men det handler ikke kun om Real Madrid, for der er mange andre fnatastiske hold. Vi skal hele tiden spille på vores højeste niveau, hvis vi vil vinde noget. Jeg tænker dog ikke på hverken Real Madrid eller Karim Benzema. For mig handler det kun om at spille godt med Barca'.

Sult:
'Jeg elsker hvad jeg laver og min sult er uændret. Jeg vil opnå endnu mere og endnu større ting end hvad jeg allerede har opnået. Min alder betragter jeg som noget positivt, for jeg vågner op uden smerter og uden at kunne mærke, at jeg er 34 år gammel. Jeg er sulten for at vinde og min arbejsmoral har aldrig været stærkere. Derudover er jeg forelsket i fodbold'.

.:FORSIDE:.