fbpx
Annonce

Laporta: 'Vi skal fortsat være tålmodige'

FCBARCELONA.DK - 16.01.23

// Supercup // Joan Laporta

Det var en lykkelig præsident Joan Laporta, som denne mandag udtalte sig efter gårsdagens triumf i den spanske Supercup. Catalaneren roste Xavi og spillerne, men slog fast, at tilhængerne fortsat bør være tålmodige med holdet.

Læs Laportas udtalelser her:

Sejr:
'Gårsdagens sejr er en meget vigtig sejr for os, for den viser vejen i vores genopbygning af holdet. Holdet leverede en overlegen præstation og det beviser hvad vi er i stand til. Xavi fortjener det mere end nogen anden, for det er ikke nemt at være Barca-træner'.

Første titel med Xavi som træner:
'Vores ønske har hele tiden været at bringe glæden og tilfredsheden tilbage til vores tilhængere. Dette er det første trofæ med Xavi som træner og jeg er sikker på, at det ikke bliver det sidste'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Tålmodighed:
'Vi må dog ikke glemme, at vores hold stadig er under genopbygning og jeg vil bede tilhængerne om fortsat at være tålmodige med holdet og vores projekt. Der skal nok komme flere trofæer hvis vi er tålmodige'

Gavi:
'Gavi bliver registreret som førsteholdsspiller efter denne sæson. Det samme gør Araújo, mens vi også forlænger med Balde. Det handler om hele tiden at holde balancen i forhold til financial fair play. I ledelsen arbejder vi hårdt på at blive stærkere på dette område'.

Florentino Pérez:
'Han accepterede nederlaget og lykønskede mig. Han erkendte, at vi havde spillet en meget god kamp. Derudover talte vi om, hvor fantastisk det er at se hvor spektakulær en El Clásico er. Der findes ikke noget lignende'.

.:FORSIDE:.