fbpx
Annonce

Laporta nedtoner håbet om Erling Haaland

FCBARCELONA.DK - 14.03.22

// Joan Laporta // Erling Haaland

ps5 art


Der har været talt meget om at Barca vil hente Erling Haaland til sommer, men i går kom præsident Laporta med en kommentar der nedtonede forventningerne, uden at han direkte nævnte den norske angriber.

Trods de gode takter på banen slås Barca stadig med en svær økonomi og derfor kan det blive svært, at hente forstærkninger fra øverste hylde til sommer. Alligevel håber tilhængerne på nye klassespillere og Haaland står højt på listen hos mange.

Artiklen fortsætter under annoncen


Præsident Laporta manede dog til ro i går. 'Jeg kan godt forstå at folk er forventningsfulde, men der er nogle forstærkninger der er meget svære. Om vi så havde en bedre økonomi, er der visse operationer vi ikke burde foretage. Vi skal sætte grænser og være rationelle i fodboldens verden. Vi er her for styre Barca' kom det fra ham.

Det udtalelse kan næsten kun tolkes som om, at Barca fortsat har meget svært ved at konkurrere om de mest eftertragtede og dyreste spillere og Haaland hører til i denne kategori.

Måske meldingen fra Laporta er et signal om, at Barca har valgt at trække sig fra kapløbet om Haaland, sandsynligvis fordi han kræver en løn som man hverken kan eller vil matche på nuværende tidspunkt.

.:FORSIDE:.