fbpx
Annonce

Koemans agent: 'Jeg tror han fortsætter i Barca'

FCBARCELONA.DK - 27.05.21

// Ronald Koeman


Da Ronald Koeman holdt møde med præsident Laporta tirsdag aften, havde han sin agent Rob Jansen med. Efter det korte møde var slut, var Jansen tydeligvis optimistisk på Koemans vegne, for han tror han bliver.

Hverken Koeman eller Laporta har sagt noget efter tirsdagens møde, men Rob Jansen er kommet med en kort kommentar. 'Mødet gav os helt klart en god fornemmelse. Som jeg ser det, fortsætter Koeman i Barca' kom det fra ham.

Rob Jansen forklarede ikke hvad han bygger sin antagelse på, for intet tyder på, at der på mødet kom en endelig afklaring på Koemans fremtid. Det forventes at Joan Laporta går i tænkeboks et par uger og undersøger om der er et bedre alternativ til holdets nuværende træner.

Det faktum at Koeman havde Rob Jansen med til mødet viser med al tydelighed, at mødet mere handlede om Barca-trænerens fremtid end planlægningen af den kommende sæson, for her ville Jansen ikke deltage. At mødet kun tog en halv time viser samtidig, at der næppe blev taget afgørende beslutninger, hverken den ene eller den anden vej.

.:FORSIDE:.