fbpx

Koeman og Busquets holdt taler ved Gamper

FCBARCELONA.DK - 10.08.21

© Getty Images
// Sergio Busquets // Gamper // Ronald Koeman

Som traditionen byder det, holdt både Ronald Koeman som træner og Sergio Busquets i sin egenskab af ny anfører, taler i går aftes, inden at kampen mod Juventus blev fløjtet i gang. De nævnte begge Messi i deres taler.

Efter at spillerne en for en løb ind på Estadi Johan Cruyff for at blive præsenteret for de 3.000 tilskuere, tog først Koeman og derefter Busquets mikrofonen. Her er hvad de sagde:

Ronald Koeman:
'Vi er glade for at se jer her i dag. Vi håber at kunne vende tilbage vores store stadion, for det har været et hårdt år uden tilskuere. På trods af Leo Messis afsked, glæder vi os til denne nye sæson og over truppen, de nye spillere og over de unge, der altid vil udgøre fremtiden i denne store klub. Vi er overbevist om, at vi vil give jer mange glæder gennem hårdt arbejde. Vi ved hvad denne klub står for. Visca el Barca og visca Catalunya'.

Sergio Busquets:
'Det er en ære at være anfører for verdens bedste hold. Jeg har haft store forbilleder som Puyol, Xavi og Leo. Jeg skal nok klare opgaven. Tak til Leo for at løfte Barca til højeste niveau og skabe historie og for hans rekorder. Vi kommer til at savne dig Leo. Tak for altid. Nu begynder en ny sæson med ambitioner og forhåbninger. Vi har brug for jer, jeres hjælp og opbakning, og det får vi helt sikkert. Visca el Barca og visca Catalunya'.

.:FORSIDE:.