fbpx
Annonce

Kessie: 'Vi er et hold der er skabt til at vinde'

Anders Lang Jensen - 28.07.22

// Franck Kessié

Franck Kessié er denne sommer trådt ind som ny spiller i Barca, og midtbanemotoren har imponeret med sine fysiske og tekniske kvaliteter. Kessié selv er glad for sin varme velkomst og spår holdet en stor fremtid.

Konkurrencen på den centrale midtbane er ikke just blevet mindre efter Franck Kessiés ankomst til Camp Nou. Den stærke midtbaneprofil fra Elfenbenskysten er kommet godt fra land i den nye tilværelse som Barca-spiller med spilletid og gode præstationer i pre-season hidtil.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Jeg har fået en varm velkomst i klubben, og alt går rigtig godt. Alle er blevet en slags anden familie for mig – så alt går godt både med staben og alle mine holdkammerater’, fortæller Franck Kessié til klubbens hjemmeside.

’Det her er et hold, der er skabt til at vinde. Når Xavi ringer til dig, behøver man ingen betænkningstid, og for mig er det her den bedste klub i verden. Der er kommet nye spillere til, og vi vil gøre vores bedste for at forbedre os. Alle spillere i truppen er rigtig, rigtig gode’, slutter ivorianeren.

Franck Kessié har startet inde i holdets første træningskampe denne sommer, og den tidligere AC Milan-stjerne har hurtigt vist sit høje niveau på den centrale midtbane.

kessie12

.:FORSIDE:.