fbpx
Annonce

Kessié og Christensen præsenteres i Ciutat Esportiva

Simon Arun Vrábel - 06.07.22

Græstæppet på Camp Nou skal skiftes så det er klar til det årlige Gamper-opgør. Det betyder at præsentationen af både Franck Kessié og Andreas Christensen i dag og i morgen noget utraditionelt sker på klubbens træningsanlæg.

Når nye spillere bliver præsenteret, foregår det normalt på Camp Nou og i tiden før covid mødte mange tilhængere op for at støtte klubben og byde den nye spiller velkommen. I tilfældet med Franck Kessié og Andreas Christensen sætter en udskiftning af græstæppet på Camp Nou dog en kæp i hjulpet for den normale rutine.

Artiklen fortsætter under annoncen


Fælles for både Kessié og Christensen er at de begge har ventet længe og tålmodigt på at blive officielt bekræftet som klubbens første forstærkninger denne sommer. Klubbens økonomiske udfordringer har gjort, at der ikke har været plads i lønbudgettet til at indskrive nogle af de to spiller, men nu hvor blandt andet Dembélés kontrakt officielt er endt med klubben, kan man indskrive begge spillere.

Noget utraditionelt kommer præsentationen af spillerne til at foregå på klubbens træningsanlæg Ciutat Esportiva Joan Gamper. Årsagen dertil er, at man skal have det nye græstæppe på Camp Nou klar til den nye sæsons første kamp som er det traditionelle Gamper-opgør den 7. august. Formålet med kampen også at præsentere det nye hold for tilhængerne og kutymen er også, at holdets anfører samt træneren holder taler.

Kessie præsenteres her til formiddag og man kan følge med på en LIVE stream her på fcbarcelona.dk fra kl. 11.30.

// Andreas Christensen // Franck Kessié
.:FORSIDE:.