fbpx
Annonce

Kan Raphinhas Barca-eventyr være ovre til sommer?

Anders Lang Jensen - 23.12.22

// Raphinha

Barca investerede stort i offensiven, da man i sommer købte brasilianske Raphinha i engelske Leeds for 60 millioner euro. Raphinha mangler for alvor at bryde igennem hos Barca – og et salg allerede til sommer er i overvejelserne.

I glimt har Raphinha vist tegn på sine fantastiske evner, men efter et særdeles stærkt efterår fra Ousmane Dembélé har brasilianeren tabt duellen som førstevalg på højresiden. Forårssæsonen bliver meget afgørende, og klubben vil her nøje følge med i, hvordan Raphinhas udvikling kommer til at se ud.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport håber ledelsen på, at Raphinha vil tage et skridt op på holdet i resten af sæsonen. Sker det ikke, vil klubben tage brasilianerens fremtid op til overvejelse, hvor et salg allerede efter et år på Camp Nou angiveligt kan komme på tale.

Ousmane Dembélé ligner stadig et sikkert førstevalg til højrekanten, mens Ansu Fati ventes at spille endnu mere i offensiven i forårssæsonen. Der venter altså stor konkurrence for Raphinha i det næste halve år, der meget vel kan definere hans langsigtede fremtid i Barca.

raphinha27

.:FORSIDE:.