fbpx
Annonce

Kampen mod Elche ligner en gylden mulighed for Fati

FCBARCELONA.DK - 01.04.23

// Ansu Fati

Den forgangne uge har der været talt meget om Ansu Fati, der tydeligvis er frustreret over sin situation i klubben. Med fraværet af både Dembélé og Raphinha, ligner aftenens kamp i Elche en god mulighed for holdets 10'er.

Trods et forpligtende 10-tal på ryggen har Ansu Fati udviklet sig til en reservespiller denne sæson. Selvom han har deltaget i hovedparten af kampene, har det mest været som indskifter i slutfasen, hvor mulighederne for at sætte sit præg på tingene er små.

Artiklen fortsætter under annoncen


Denne uge har Fati trukket overskrifter, specielt fordi hans far Bori har været meget åbenmundet omkring sønnens situation. Bori Fati har direkte sagt, at han synes at sønnen skal skifte klub, når Xavi ikke bruger ham mere end det er tilfældet.

I aften ligner det en god mulighed for Xavi til at vise Ansu Fati sin tillid og give ham en plads i startopstillingen. Elche er ligaens bundhold og der bør være gode muligheder for en succesoplevelse for Fati, noget han virkelig har brug for, efter en svær sæson.

Xavi råder kun over tre deciderede angribere i aften. Udover Fati er der tale om Torres og Lewandowski. Spørgsmålet er om Xavi starter med dem alle tre, eller om han endnu en gang spiller med fire midtbanespillere.

Om Ansu Fati får en plads i startopstillingen, kommer der svar på en times tid inden kick-off i aften, der er kl. 21.00. Kampen vises på TV2 Sport X.



.:FORSIDE:.