fbpx
Annonce

Journalist: Chelsea har forhøjet buddet på Aubameyang

Peter Vyff - 19.08.22

// Aubameyang

Pierre-Emerick Aubameyang er blevet et varmt enme på transfermarkedet, hvor både Manchester United og Chelsea skulle være interesserede i landsholdsspilleren. Sidstnævne har nu eftersigende forhøjet deres bud på Barca-angriberen.

Selvom ledelsen har formået at hente flere forstærkninger i det indeværende transfervinduet, er der stadig stor aktivitet på Camp Nou. Catalanerne forsøger stadigvæk at forstærke holdets backs, imens flere spillere ser ud til at forlade førsteholdstruppen inden slutningen af måneden.

Barca ønsker helt åbenlyst at tage afsked med Martin Braithewaite, Samuel Umtiti og Memphis Depay, imens der diskuteres heftigt om mulige salg af Frenkie de Jong og Pierre-Emerick Aubameyang. Gaboneseren har især været omtalt, efter meldingerne om interesse fra Manchester United og Chelsea.

Artiklen fortsætter under annoncen


Cheftræneren Thomas Tuchel har udtrykt et stort ønske om at hente Aubameyang til Stamford Bridge, og forstærke et Chelsea-hold, der har måtte tage afsked med Romelu Lukaku og Timo Werner i dette transfervindue. Tyskeren ønsker derfor at genforenes med landsholdsspilleren, som han tidligere har trænet i deres fælles hos Dortmund.

Chelsea har ifølge Sport tidligere budt 14 millioner euro for Aubameyang, som dog blev prompte afvist på Camp Nou. Journalisten Gerard Romero kunne dog forleden fortælle, at London-klubben har sendt et nyt tilbud afsted på hele 27 millioner euro, hvilket vurderes til at være en rimelig pris for landsholdsangriberen.

Gaboneseren har dog intet ønske om at forlade Camp Nou og derudover vil  Xavi heller ikke miste frontløberen, som ellers har fået længere vej til startopstillingen efter ankomsten af Robert Lewandowski. Det vil derfor være en overraskelse, hvis ledelsen skulle vælge at acceptere Chelseas tilbud.

Hele fodboldverdenen er som bekendt også bevidst omkring den økonomiske situation på Camp Nou. Det er derfor slet ikke utænkeligt at prisen kan blive for høj på Aubameyang, som ankom transferfrit fra Arsenal i vinter. Catalanerne kan derfor i sidste ende føle sig fristet til at acceptere tilbuddet.

 

.:FORSIDE:.