fbpx
Annonce

Journalist: Barca håber på Aubameyang-transfer

Peter Vyff - 22.03.23

// Aubameyang

Barca tog før denne sæson afsked med Pierre-Emerick Aubameyang, der efter et kort succesfuldt ophold blev sendt til Premier League. Gaboneresen kan dog måske være på vej tilbage, hvilket ledelsen på Camp Nou angiveligt håber på.

Landsholdsspilleren skiftede til Camp Nou i starten af sidste år, hvor han straks fik en stor betydning på holdet, som efter en stærk forårsæson formåede at slutte på andenpladsen i La Liga. Den nu 33-årige Aubameyang endte dog med at blive solgt til Chelsea før denne sæson, da Barca som bekendt har hårdt brug for at generere ekstra indtægter.

Den tidligere Arsenal-spiller har dog haft det svært på Stamford Bridge efter hans tilbagekomst til Premier League. Gaboneseren har nærmest ikke fået noget spilletid, da han eftersigende er faldet i unåde hos Graham Potter, hvilket også betød, at Aubameyang ikke blev udtaget til Chelseas forårstrup i Champions League.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det har derfor i lang tid set ud som endnu et tidligt exit for landsholdsangriberen, som af flere er blevet rygtet tilbage til Catalonien. Gaboneseren formåede nemlig at knytte et tæt bånd til alle omkring Barca på trods af, at det kun blev til et seks måneder langt ophold på Camp Nou.

Journalisten Nizaar Kinsella fra avisen Evening Standard pustede også til de igangværende rygter forleden, da han påstod, at Barca-ledelsen er ivrige efter at få Aubameyang tilbage i førsteholdstruppen. Catalanerne kræver dog, at Chelsea-spilleren tager imod en massiv lønnedgang, hvilket han angiveligt også skulle være åben over for.

Det potentielle returskifte blev heller ikke formindsket af Aubameyangs tilstedeværelse på Camp Nou, da Barca slog Real Madrid forleden. Gaboneseren fejrede efter kampen også sejren med hans tidligere holdkammerater, hvilket blot understreger det kærlige forhold han nåede at udvikle til folk i og omkring klubben.

.:FORSIDE:.