Jordi Alba: 'Det er en svær sæson for os alle'

FCBARCELONA.DK - 21.01.22

// Jordi Alba // Bilbao // Copa del Rey

ps5 art

Jordi Alba havde en svær aften i Bilbao, da Barca i går blev sendt ud af Copa del Rey med et 3-2 nederlag. Efter kampen erkendte han uden problemer, at både han og holdet har meget der kan forbedres.

Kampen i går aftes på San Mamés er ikke en kamp som Jordi Alba vil tænke tilbage på med glæde. Udover at være involveret i to af baskernes mål, var han også den spiller på Barcas hold, der mistede flest bolde.

Artiklen fortsætter under annoncen

'I anden halvleg og i forlængelsen spillede vi godt med, mens vi var noget tynde i første halvleg. Der er mange ting vi skal forbedre. Vi skal angribe bedre, være bedre i boldbesiddelsen og ikke få så mange omstillinger mod os. Det er ærgerligt, for indstillingen var god og dette var en mulighed der missede. Det er noget vi skal tænke over og komme videre' kom det fra ham umiddelbart efter kampen.

'Vi må arbejde videre. Der er ikke meget andet at sige, end at vi skal gøre det bedre og det gælder også mig. Xavis vej er positiv, men det er en svær sæson. Vi har nye spillere, men kvaliteten er til stede. Det er en svær sæson, såvel individuelt som kollektivt. Os der har været her i lang tid må gå forrest og støtte de unge' fortsatte han.

Ferran Torres scorede sit første mål for Barca og det fik en kommentar. 'Vi kender til hans kvaliteter. Det var et flot mål og han kommer til at hjælpe os meget, men i sidste ende handler det om at vinde. Vi skal forsøge at forbedre os, så sejrene kommer' afsluttede Alba.