fbpx
Annonce

João Félix: 'Min fremtid i Barca afhænger ikke af mig'

Anders Lang Jensen - 05.04.24

// Joao Felix

Vi kommer tættere og tættere på sommerens transfervindue, og dermed skal der snart findes en afklaring på lejespilleren João Félix. Portugiseren vil gerne forblive i Barca, men det er ikke kun op til ham at sikre en ny aftale med Barca.

'Vi får at se, hvad der sker med mig til næste sæson. Jeg vil gerne blive i Barca, men det afhænger ikke af mig. Vi får at se, hvad der skal gøres for at blive. Mange ting kan ændre sig, og det afhænger ikke kun af mig’, forklarer João Félix til journalisten Gerard Romero.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Jeg vil selvfølgelig gerne prøve at spille på det nye Camp Nou. Det er en skam, at vi ikke spiller der i denne sæson. Tribunerne på Montjuïc er også lidt for langt væk fra banen’, siger portugiseren.

Det virker nærmest usandsynligt, at João Félix fortsætter hos Atletico Madrid i næste sæson, hvor klubben og særligt fansene er stærkt utilfredse med angriberen, og han vil åbenlyst helst forblive i Barca.

Økonomisk er der dog meget arbejde og flere uenigheder forude i dialogen mellem parterne, før en mulig ny aftale mellem Barca og Atlético kan komme i stand til sommer. Det kan blive et spil mellem parterne, der potentielt vil strække sig til langt ind i sommerens transfervindue.

felix32

.:FORSIDE:.