fbpx
Annonce

Joao Félix: 'Konkurrencen på holdet er meget stor'

FCBARCELONA.DK - 09.04.24

// Joao Felix

Trods mange gode momenter henover sæsonen, er det ikke lykkedes for Joao Félix at bide sig fast i startopstillingen. Angriberen føler selv at han har gjort alt hvad han kunne, men at konkurrencen om spilletiden er meget hård.

Det er Catalunya Radio der har mødt Joao Félix til en snak. Her blev der først spurgt ind til portugiserens lidt begrænsede spilletid under Xavi. 'Sådan er fodbold og konkurrencen på holdet er meget stor. Der er tidspunkter hvor nogle gør det bedre end andre, men jeg har altid gjort mit og aldrig sænket paraderne. Jeg tror mere det er et spørgsmål til Xavi end til mig' svarede han.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Dernæst blev der spurgt til den kritik, som Félix har været udsat for.  'Sådan er det at spille for Barca, men jeg tager det hele meget roligt. Jeg er kun 24 år og har modtaget meget kritik, men også megen ros. Der er sket lidt af det hele. I starten af min karriere var det ikke som nu, hvor jeg tager det mere naturligt og er ligeglad' sagde han.

Forleden udtalte Atlético Madrids præsident Cerezo, at han godt forstår at Félix vil blive i Barca, når lejeaftalen udløber til sommer. 'Cerezo har altid været fantastisk overfor mig og min familie. Jeg sætter stor pris på ham og han ønsker jeg er lykkelig, så vi må se hvad der sker' afsluttede den portugisiske angriber om fremtiden.

felix32F

.:FORSIDE:.