fbpx
Annonce

Joan Laporta ville have vundet præsidentvalget i dag

FCBARCELONA.DK - 24.01.21

© Getty Images
// Joan Laporta // Præsidentvalg

 I dag skulle Barcas 110.000 medlemmer have valgt ny præsident, men det satte coronasmitten en midlertidig stopper for. En dugfrisk meningsmåling viser, at det med stor sandsynlighed ville være Joan Laporta der havde vundet.

Det var i dag at Barca skulle have ny præsident, men valget blev udskudt, fordi coronarestriktionerne i Catalonien forhindrede medlemmerne i at komme til afstemningsstederne.

I dag bringer avisen El Mundo Deportivo en meningsmåling, hvor man har spurgt et udsnit af medlemmerne, hvem de ville stemme på og her tegner der sig et klart billede.

Hele 55% af de adspurgte medlemmer siger de ville stemme på Joan Laporta og selv med de usikkerheder sådan en meningsmåling indeholder, er det et så markant resultat, at Laporta nok ville være blevet præsident, hvis der var holdt valg i dag.

Der er meget langt ned til Victor Font med 16,4%, mens Toni Freixa må nøjes med 6,2% af stemmerne. De sidste cirka 22% har enten ikke taget stilling eller forventer ikke at stemme.

Det er endnu uvist hvornår valget kan holdes, men der tales om den 7. marts som en mulighed. Her vil det være muligt at brevstemme, så medlemmerne ikke skal på gaden.

.:FORSIDE:.