fbpx
Annonce

Iniesta: 'Vil elske at vende tilbage til Barca'

Rune Stentoft Arlbjørn - 18.01.20

// Andrés Iniesta

Andrés Iniesta er for en stund vendt tilbage til Barcelona efter sejren i kejserens cup i Japan. Her deltog han forleden i et arrangement med Asics, hvor han kom ind på flere relevante emner som sin fremtid, Barca, Neymar og Puig.

Om sin fremtid:
'Jeg har stadig to år tilbage af min kontrakt, og jeg ved ikke endnu, om jeg stadig har lysten og styrken til at spille et år mere efter den udløber. Jeg føler godt, jeg kan være træner, og jeg vil elske at vende tilbage til Barca på et tidspunkt i mit liv, fordi det er mit hjem, men her taler vi om hypoteser' sagde han.

'Jeg føler mig stadig som en fodboldspiller og jeg elsker det' tilføjede han.

Om Barca:
'Jeg mener stadig, at Barca er det bedste hold. De spiller fodbold, som er meget anderledes fra de andre hold og det kan jeg bedst lide. Jeg tvivler ikke på dem' lød det fra ham.

Om Neymar:
'Han er en af de bedste angribere der er og Neymar vil være en helt vildt god forstærkning at få tilbage til Barca, men man skal også kigge på, om han er nødvendig for holdet og om han passer ind' sagde han videre.

Om Puig:
'Det er bedst hvis han fortsætter med at spille for Barca B og drager fordel af de kampe han spiller. Det samme gælder for ham hvis han kommer op på førsteholdet. Det er vigtigt at stole på ham og han skal lære fra de andre spillere' afsluttede Iniesta.

.:FORSIDE:.