fbpx
Annonce

I morgen afsiges Lewandowskis karantænedom

FCBARCELONA.DK - 22.12.22

// Robert Lewandowski

Robert Lewandowskis karantænedom på tre kampe vil blive behandlet i morgen af den spanske sportsdomstol TAD. Her ventes det med spænding om Barca får ret i sine protester og angriberens karantæne nedsættes.

Det var i sidste kamp inden VM-pausen mod Osasuna, at Lewandowski fik rødt kort. Den tydeligt utilfredse polak rystede på hovedet og kørte sin finger hen over næsen, uden at nogen vidste hvad han reelt ville signalere. Alligevel valgte La Ligas disciplinærkomité at tolke det som mangel på respekt for dommeren og derfor afsagde de en karantænedom på tre kampe, mod sædvanligvis én efter et rødt kort.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca fik afvist sin appel af dommen og derfor valgte klubben at indbringe sagen for sportsdomstolen Tribunal Administrativo del Deporte (TAD). De holder møde i morgen og her behandles Lewandowskis sag.

TAD har to muligheder i deres behandling af sagen. De kan afsige en dom og dermed definitivt lukke sagen, uanset hvad dommen lyder på, da der ikke kan appelleres yderligere. Håbet i Barcelona er, at den bliver nedsat til én kamps karantæne.

TAD kan også vælge at suspendere dommen midlertidigt fordi de mener, at sagen skal undersøges nærmere. En suspendering af dommen vil betyde, at Lewandowski kan spille med allerede den 31. december mod Espanyol. Hans dom vil så skulle afsones senere, når TAD kommer med en afgørelse.



.:FORSIDE:.