fbpx
Annonce

Ferran Torres fik oprejsning med to mål mod Osasuna

FCBARCELONA.DK - 14.03.22

// Ferran Torres

ps5 art


Ferran Torres har været udsat for en del kritik siden ankomsten til Barca i vinterens transfervindue på grund af manglende skarphed foran mål. Søndag aften fik den spanske angriber dog oprejsning, da han scorede to mål mod Osasuna.

Ikke alle tilhængere har været imponerede over Ferran Torres, som Barca betalte hele 55 millioner euro for i vinterens transfervindue. Xavi har ellers vist en stor tillid til spanieren med masser af spilletid, men Torres har ikke set alt for skarp ud foran mål, hvor han har misbrugt mange chancer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Søndag mod Osasuna gik tingene så endelig Ferran Torres' vej, da han startede inde i det catalanske angreb. Allerede efter 14 minutter omsatte han et straffespark usvigeligt sikkert, inden han efter 21 minutter scorede i feltet efter en flot assist af Dembélé.

De to scoringer af Ferran Torres er en særdeles god nyhed for Barca, som nu forhåbentlig kan se en Ferran Torres bygge videre på den flotte kamp mod Osasuna med fornyet selvtillid. Noget han kan tage med videre til torsdagens opgør mod Galatasaray i Europa League.

.:FORSIDE:.