fbpx
Annonce

Fem Barca-spillere kan forlade Camp Nou i denne uge

Peter Vyff - 09.08.22

// Martin Braithwaite // Alejandro Balde // Nico González // Memphis Depay // Samuel Umtiti

Barca forsøger i øjeblikket at komme af med en række førsteholdsspillere, som ikke har udsigt til spilletid i den kommende sæson. Det betyder at hele fem spillere kan ende med at tage afsked med Camp Nou i løbet af denne uge.

Barca har formået at hente en del forstærkninger til førsteholdet i det indeværende transfervindue, hvilket har efterladt en række førsteholdsspillere langt væk fra spilletid. Ledelsen har gjort det klart overfor dem, at de bliver nødt til at forlade Camp Nou, hvilket vil være i alles interesse.

Catalanerne er derfor også lykkedes med at få Philippe Coutinho, Clément Lenglet, Francisco Trincão, Óscar Mingueza, Riqui Puig og sidst Neto Murara sendt videre til andre hold i løbet af transfervinduet. Ledelsen ønsker dog fortsat at afsætte en række førsteholdsspillere, der af forskellige årsager ikke har udsigt til spilletid i denne sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Martin Braithwaite, Samuel Umtiti har fået besked på at forlade Camp Nou og det samme gælder muligvis Memphis Depay, eftersom de spillere er kommet i overskud på holdet efter ankomsten af de nye spillere. De store indkøb har også haft betydning for La Masia-talenterne Nico González og Alejandro Balde, som har fået langt til spilletid på førsteholdet. Ledelsen overvejer derfor ifølge Mundo Deportivo at udleje duoen for, at holde deres udvikling igang.

Barca har dog hovedsageligt fokus på at komme af med de tre førstnævnte spillere, som heldigivs har tiltrukket sig en del interesse. Den 31-årige Braithwaite skulle eftersigende have et tilbud liggende fra Saudi Arabien, og ledelsen håber kraftigt at man kan nå til enighed med danskeren om at annullere hans kontrakt, selvom det kan koste klubben økonomisk.

Den 28-årige Umtiti så i lang tid ud til at skifte til Rennes, som dog trak sig fra forhandlingerne efter bekymringer om forsvarsspillerens skadeshistorik. Det lader derfor til at franskmanden også har udsigt til at få sin kontrakt annulleret, hvis interesseren fra Tyrkiet og Grækenland ikke skulle munde ud i et skifte.

Situationen omkring Memphis er lidt anderledes, da landsholdsspillerens fremtid ofte har været oppe til diskussion på Camp Nou. Ledelsen skulle nu ifølge Sport have besluttet sig for at sælge hollænderen, som forleden fik frataget sit trøjenummer til fordel for nyindkøbet Lewandowski.

Hollænderen og hans repræsentanter diskuterer ifølge Mundo Deportivo i øjeblikket med Barca omkring en ophævelse af hans kontrakt, hvilket ledelsen på Camp Nou umiddelbart ikke har i sinde at acceptere. Catalanerne ønsker istedet at modtage en transfersum for landsholdsspilleren, som har tiltrukket sig interesse fra blandt andet Juventus, Everton og Tottenham.

De lovende talenter fra La Masia, Nico González og Alejandro Balde står eftersigende også til at forlade Camp Nou i dette transfervindue. Ledelsen har forstærket midtbanen markant, alt imens at Marcos Alonso fra Chelsea også forventes at underskrive en kontrakt med Barca snarest.

Det betyder at duoen har fået ekstremt langt til spilletid på førsteholdet, og det er derfor både ledelsens -og trænerstabens anbefaling at de bliver udlånt til andre hold i den kommende sæson. Det kan især virke hårdt for Balde, som har vist sig flot frem i holdets venskabskampe, hvor Jordi Alba derimod har set en smule træt ud.

Uanset udfaldet, så lader det til at blive endnu en svær uge for ledelsen, hvor svingdøren på Camp Nou kan blive flittigt brugt.

.:FORSIDE:.