fbpx
Annonce

Det ligner en startplads til Riqui Puig mod Celta

Magnus Wind - 27.06.20

© Getty Images

Riqui Puig havde et godt indhop i Barcas sidste opgør mod Bilbao, hvor han var med til at vende kampen. Holdet er ramt er skader og karantæne forud for Celta-kampen, så det ligner et startplads til midtbanespilleren. 

20-årige Riqui Puig er uden tvivl et af Barcas største talenter, men det har været småt med spilletiden for førsteholdet i denne sæson. Det er kun blevet til seks kampe, men senest mod Athletic de Bilbao havde midtbanespilleren et godt indhop. Med sit flotte pasningsspil var midtbanespilleren med til at vende kampen og sikre Barca en vigtig 1-0 sejr. 

I dag skal Barca møde Celta de Vigo på udebane og her må catalanerne undvære flere midtbanespillere. Sergio Busquets sidder ude med karantæne og Frenkie de Jong er fortsat skadet. Desuden er Sergi Roberto ude med et trykket ribben, mens Arthur meldes tæt på et skifte til Juventus.

Derfor ligner det, at unge Riqui Puig får en startplads mod Celta på midtbanen, hvor han nok kommer til at spille sammen med Arturo Vidal og Ivan Rakitić. Hvis Riqui Puig starter inde i lørdagens kamp, vil det være anden gang det sker for ham i ligaen.

.:FORSIDE:.