fbpx
Annonce

Der er ingen interesse eller bud på Riqui Puig

Simon Arun Vrábel - 28.07.22

© Getty Images
// Riqui Puig

Søgerligt men sandt er det, at ingen i øjbelikket taler om Riqui Puig og for at gøre ondt værre så har den lille catalaner ingen tilbud liggende. For få år siden så fremtiden lys ud, men nu er virkeligheden en hel anden.

Riqui Puig kæmper fortsat for at leve op til mærkatet som en lovende ungdomsspiller med en lys fremtid foran sig, men når man kigger tilbage på hans seneste år i Barca tegner der sig et kedeligt billede. Netop derfor står klubberne da heller ikke i kø for at få den lille catalaners underskrift og det gør blot historien om Riqui Puig endnu mere trist.

Når kalenderen skifter fra juli til august betyder det også, at Riqui Puig fylder 23 år og man kan derfor ikke længere tale om, at catalaneren er en lovende ungdomsspiller med en lys fremtid foran sig. Hans historie i Barca har indtil nu været yderst monoton, hvor der kan hverken skrives fiaskoer eller succeser på CV'et endnu på trods af, at mange fans har støttet ham igennem flere år. Nogle tilhængere har endda bebrejdet catalanerens trænere for ikke at give ham en ordentlig chance på førsteholdet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Quique Setién prøvede i sin tid at give Puig sporadisk spilletid, men catalaneren formåede aldrig at sætte sit aftryk på spillet inden Setién var fortid i klubben. Da Koeman kom til hyldede flere fans hollænderens ankomst, da han om nogen gav de unge talenter chancen. Puig fik da også mere spilletid, men igen uden at sætte sit aftryk eller gøre en forskel. I mellemtiden blev træneren skiftet ud igen, denne gang til Xavi Hernández.

Xavi har da heller ikke haft den store fidus til Riqui Puig og det fuldender en kedelig liste af trænere, som ikke har kunnet se lyset i den lille midtbanespiller og resultatet af dette er, at catalaneren ingen tilbud har liggende på bordet. Samtidig er Puig uønsket på førsteholdet og i en alder af kun 23 år er situationen i den grad uholdbar. Puigs markedsværdi har da også kun været faldende og i dag ligger den på knap syv millioner euro, hvor den i fortiden har ligget på godt 25 millioner euro.

Riqui Puig har i sin karriere spillet 56 kampe for Barca med to mål og 10 assist til følge. Derudover har han spillet 56 kampe for Barcas B-hold og fire kampe for det spanske U21-landshold.

.:FORSIDE:.