fbpx
Annonce

Dembélé: 'Jeg ønsker at forbedre mig i Barcelona'

FCBARCELONA.DK - 06.01.23

// Ousmane Dembélé

Der har været rygter om på det seneste, at PSG vil forsøge at købe Dembélé fri af hans kontrakt med Barca. Skal man dømme ud fra angriberens seneste udtalelser, har han ikke tænkt sig at rejse nogle steder.

I sommer forlængede Dembélé med Barca, men kun for to sæsoner. Samtidig sikrede han sig en relativ frikøbsklausul på 100 mio. euro, der angiveligt falder til det halve i en periode i sommerns transfervindue.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det skulle PSG ønske at udnytte, men da Dembélé blev spurgt til rygterne, åbnede han ikke døren for den franske klub. 'Jeg skrev under på en kontrakt for fire måneder siden og jeg er meget glad for at være her. Jeg ønsker at fortsætte mit arbejde og forbedre mig i Barcelona' indledte han ifølge avisen Sport.

'Jeg har det godt her. Jeg er glad her i Barcelona og kan lide livet her. Træneren har tillid til mig og det har ledelsen også. Jeg kan lide den tillid der er og den stemning der hersker' sagde han videre.

Dermed ser det mere end svært ud for PSG at få sit ønske opfyldt. Dembélé er i den bedste periode i sin karriere og samarbejdet med Xavi ser ud til at blomstre. Det ønsker Dembélé næppe at sætte over styr for flere penge i PSG.



.:FORSIDE:.