fbpx
Annonce

Dembéle fik sine første La Liga-minutter i sæsonen

Anders Lang Jensen - 28.11.21

// Ousmane Dembélé // Villarreal

instabar


Ousmane Dembélé har været gennem et rigtig skidt efterår – ikke grundet præstationerne på banen, men derimod at hans muskelskade har holdt ham på sidelinjen meget længe. Håbet er dog nu, at franskmanden vender skuden.

Indtil i går havde Ousmane Dembélé udelukkende spillet Champions League-fodbold i sæsonen, da han fik comeback mod Dynamo Kiev, hvor han efterfølgende røg på skadeslisten igen. Franskmanden var tilbage i aktion i midtugen mod Benfica og blev også indskiftet mod Villareal i går aftes til sine første minutter i La Liga denne sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Kampen mod Villareal var ikke alene en særdeles vigtig udesejr af Barca, men var også et opgør med positivt nyt omkring Dembélé. Franskmanden har efterladt stærke indtryk i de indhop, han har fået, og nu er håbet ene og alene, at offensivspilleren kan fastholde den nuværende fysiske form.

Ousmane Dembélé har vist, at han har netop hvad Barcas offensiv mangler. Franskmanden kan med sin voldsomme eksplosivitet og dynamik skabe det uventede og sætte sine holdkammerater op mod selv meget lavtstående modstandere, som Barca næsten per automatik står over for.

.:FORSIDE:.