fbpx
Annonce

Dembélé er i slutfasen af sin genoptræning

FCBARCELONA.DK - 27.03.23

// Ousmane Dembélé

Det varer næppe længe før man får Ousmane Dembélé at se på træningsbanen igen. I går trænede han for sig selv mens holdkammeraterne kunne nyde en fridag og alt tyder på, at han snart bliver klar igen efter to måneders pause.

Dembélé ser ud til at være kommet sig over den lårskade, som han pådrog sig for et par måneder siden. Den franske kantspiller har arbejdet målrettet på at blive klar og nu begynder det for alvor at lysne for ham og for holdet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dembélé har misset elleve kampe i sit fravær og det er usikkert om han kan spille allerede om en lille uge mod Elche, men det kan ikke udelukkes. Meget vil afhænge af, hvornår han for alvor begynder at træne med igen.

Spillerne havde fri i går, men det afholdt ikke Dembélé fra at træne for sig selv i træningslokalet og på græs. Han trænede både tempo- og retningsskift og det er et tegn på, at han snart er klar igen.

Det vil være rigtig godt nyt for holdet at få Dembélé tilbage. Han har haft en glimrende sæson med mange afgørende aktioner. Genfinder han hurtigt topformen, vil han kunne hjælpe holdet på vej mod de titler som spillere og tilhængere drømmer om.



.:FORSIDE:.