fbpx
Annonce

De tre karantænedomme mod Cádiz er bekræftet

FCBARCELONA.DK - 04.04.24

 


Barca kommer til at klare sig uden Lewandowski, Cancelo og Martínez til kampen mod Cádiz om lidt mere end en uge. I går bekræftede La Ligas disciplinærkomité, at de tre skal afsone karantæne. Dermed kan de spille med i El Clásico.

Robert Lewandowski, Joao Cancelo og Iñigo Martínez fik alle deres femte gule kort på sæsonen, da Barca i weekenden besejrede Las Palmas med 1-0. Fem gule kort betyder automatisk karantæne i næste kamp og set i det lys, kom udmeldningen fra La Liga i går ikke som nogen overraskelse.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Alligevel var der lidt spekulationer om Lewandowski kunne få en hårdere straf på to kampes karantæne, hvilket ville betyde, at han skulle sidde udenfor i El Clásico den 21. april. Årsagen til nervøsiteten var den måde polakken fik sit gule kort på.

Med 10 minutter tilbage at kampen mod Las Palmas, ville assistenttræner Oscar Hernández, der vikarierede for den karantæneramte Xavi, skifte Lewandowski ud for at spare ham. Her var det som om, at polakken kom i tanke om, at et gult kort måske var en god idé, så deltagelsen i El Clásico ikke kom i fare.

Barca førte på det tidspunkt med 1-0 og Lewandowski valgte at trække tiden ved ikke at gå mod sidelinjen, da fjerdedommeren havde skiltet oppe. Dommeren takserede det som at trække tiden og så kom det gule kort op af lommen. Polakkens aktion kunne tolkes som usportslig, hvilket kunne udløse en hårdere straf, men det blev altså ved en enkelt spilledags karantæne.

Barca protesterer ofter over advarsler, røde kort og karantæner, men det gør de ikke denne gang. Alle er tilfredse med, at de tre spillere afsoner karantæne mod Cádiz og ikke er i fare for at sidde ude i El Clásico.

lewandowski92F

// Robert Lewandowski // Iñigo Martínez // Joao Cancelo
.:FORSIDE:.