fbpx

Cancelo: 'Jeg har altid været fan af Barca'

Simon Arun Vrábel - 30.12.23

// Joao Cancelo

Barcas lejesvend, João Cancelo, deltog for nylig i en spændende podcast, hvor portugiseren blandt andet talte om, hvilken tidligere Barca-spiller der er hans største idol, samt hvilken spiller der imponerede ham mest da han ankom.

Den 29-årige højreback João Cancelo er i øjeblikket udlejet til Barca fra engelske Manchester City, og derfor var det første som podcast-værten ville vide, hvem af de nuværende Barca-spillere som havde imponeret den rutinerede forsvarsspiller mest. Her var Cancelos svar resolut.

’Uden tvivl Frenkie de Jong. Gündogan er også en dygtig spiller, men ham kendte jeg fra min tid i City. Den spiller som besidder den allerstørste kvalitet, er De Jong. Hvis du træner med ham, eller bare ser på ham træne, går det hurtigt op for dig, at han besidder noget helt unikt’ indledte Cancelo.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den portugisiske landsholdsspiller blev i podcasten 1para1 interviewet af Pedro Pinto, som tidligere har arbejdet for UEFA, og derfor kiggede de sammen tilbage på de mange store ikoner, som har båret Barca-trøjen, og her startede Cancelo med at afsløre en pudsig hemmelighed.

’Jeg har altid været fan af Barca. Det var naturligvis nemmere tilbage i perioden fra 2008, da holdet havde deres gyldne periode, men jeg voksede op ved at se verdens bedste hold spille fodbold, og i 2009 spillede mange af mine idoler her i klubben. Derfor har det også været nemt at falde til i Barca, for jeg elsker stort set alt ved den her klub’ sagde han videre.

’Den bedste spiller jeg nogensinde har stået overfor, var Andrés Iniesta, og jeg kan huske, at jeg efter en kamp imod ham bad om hans trøje. Mit allerstørste idol er dog Ronaldinho. Det var ofte på grund af ham, at jeg så kampene i tv, for hvad han bragte til fodbolden, var ren magi. Jeg husker, at han endda fik Bernabeu til at rejse sig og klappe ham af banen, og det viser blot, at der var noget specielt over ham’ forsatte Cancelo, inden han sluttede interviewet af med at rose en anden tidligere Barca-spiller nemlig Neymar Jr.

’Den Barca-spiller som det har været sværest at spille imod, var Neymar Jr. Da han var i PSG var han god, men dengang i Barca, da han dannede angrebstrio med Suárez og Messi – det var en fænomenal sammensætning’ afsluttede Cancelo. 

.:FORSIDE:.