fbpx
Annonce

Avis: City vil have mindst 30 mio. euro for Cancelo

Simon Arun Vrábel - 17.11.23

// Joao Cancelo

Barcas sportsdirektør Deco løftede for nyligt sløret for, at klubben ønsker at hente lejesvenden João Cancelo på en permanent kontrakt efter denne sæson, men forhandlingerne med portugiserens engelske arbejdsgiver, Manchester City, kan blive komplicerede på grund af spillerens pris.

Selvom João Cancelo ikke er ønsket af den nuværende Manchester City-træner Pep Guardiola, så betyder det ikke, at den engelske klub ikke ønsker sig godt betalt for deres forsvarsspiller. Det kan i sidste ende komplicere Barcas mulighed for at gennemføre en handel til sommer.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


João Cancelo ragede sig i forrige sommer uklart med Pep Guardiola i en sådan grad, at portugiseren blev sendt til sydtyske Bayern München på en lejeaftale, imens destinationen i denne sæson blev Barcelona. Under Xavis kyndige ledelse har Cancelo gjort det så godt, at man ønsker at hente portugiseren på en permanent aftale, men avisen Marca fortæller, at englænderne ønsker minimum 30 mio. euro for Cancelo.

Selvom beløbet er noget lavere end hvad den 29-årige forsvarsspiller er værdisat til, så fortæller avisen, at beløbet alligevel er væsentligt højere end hvad Barca kan og ønsker at betale. Derfor forventer ledelsen, at forhandlingerne ikke bliver nemme på trods af, at Cancelo næppe har en fremtid i Manchester City. Forsvarsspilleren har dog Jorge Mendes som agent, og det kan i sidste ende blive tungen på vægtskålen til Barcas fordel, da superagents gode forhold til catalanerne er almenkendt.

Siden sin ankomst til Barca har João Cancelo allerede spillet 1153 minutter fordelt på 14 kampe. Dertil har portugiseren også scoret et enkelt mål og lavet to assists.

.:FORSIDE:.