fbpx

Camp Nou får helt nyt græstæppe

FCBARCELONA.DK - 11.07.22

// Camp Nou

Camp Nou er blandt andet kendt i hele verden for sit fantastiske græstæppe, som altid står knivskarpt til catalanernens hjemmekampe. Det bliver også tilfældet til den nye sæson og i sidste uge startede arbejdet med at udskifte grønsværen.

Helt præcist var det mandag i sidste uge, at man på Camp Nou påbegyndte det omfattende arbejde med at skifte hele græstæppet på stadion. Arbejdet består i første omgang af at fjerne græstæppet fra sidste sæson, hvorefter der skal planeres og til sidst lægges nyt rullegræs. Græsset har brug for tid til at sætte sig, ligesom det skal passes og plejes efter alle kunstens regler.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Der er tale om en helt speciel type græs, som bruges på Camp Nou. Der er tale om hybridgræs, som består af 5% syntetiske fibre, mens de resterende 95% består af naturligt græs. Græsset er på forhånd dyrket og derefter importeret fra Extremadura i det vestlige Spanien.

Arbejdet med det nye græstæppe vil stå på i de kommende uger og planen er, at den nye bane på Camp Nou skal stå klar til den 7. august, hvor man skal spille den traditionelle Gamper-kamp mod mexicanske Pumas.

.:FORSIDE:.