fbpx
Annonce

Barca risikerer at miste 40.000 medlemmer

FCBARCELONA.DK - 22.11.23

 


Barca er godt i gang med registrerer og vertificere klubbens mange tusinde medlemmer, men her en uge inden at fristen udløber, er der stadig flere end 40.000 der mangler at gennemføre den obligatoriske proces.

Barca ønsker sikkerhed omkring hvem deres mere end 150.000 medlemmer er og derfor har man igangsat en omfattende proces, hvor alle skal registrere og legitimere sig. Det kan enten ske på klubbens kontor tæt ved Camp Nou eller på klubbens hjemmeside.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Medlemmerne har fået masser af information og de har haft flere måneder til at gennemføre processen. Alligevel mangler flere end 40.000 at blive registreret. Det fortalte vicepræsident Elena Fort i går til avisen Mundo Deportivo.

'I sidste ende handler det om, at vi ønsker at alle kan komme ind og se Barcas kampe. I sidste uge manglede 44.000 at registrere sig og lige nu tror jeg der mangler lidt over 40.000. Vi er på vej ind i en helt ny verden, for Sportify Camp Nou gennemgår en digital transformation' sagde hun.

Hvis et medlem ikke når at registrere sig inden den 30. november, kan de miste deres medlemsskab af FC Barcelona. 'Hvis man ikke er registreret inden den 30. november, kan vi ikke gennemføre en fornyelse af deres medlemsskab. De skal have løst deres situation og derfor er det bydende nødvendigt, at de registrerer sig og beviser, at de eksisterer og at de fortsat ønsker at være medlem af FC Barcelona' fortsatte Elena Fort.

En af årsagerne til, at Barca gennemfører denne proces er, at man vil det illegale billetsalg til livs. Der er givetvis flere tusinde medlemmer registreret under falske navne, der bruger medlemskabet til at sælge billetter videre med fortjeneste. Ved at digitalisere medlemsskaberne, får man sorteret alle falske medlemmer fra, ligesom man letter adgangen til den nye Spotify Camp Nou.



// Camp Nou
.:FORSIDE:.