Busquets: 'Det er tre rigtig gode point'

FCBARCELONA.DK - 09.01.23

// Sergio Busquets // Atletico Madrid

Det var en smilende Barca-anfører der stillede op til et par kommentarer efter den vigtige 0-1 sejr over Atlético. Busquets erkendte at holdet havde haft det svært i perioder og derfor tillagde han sejren ekstra stor værdi.

'Vi er meget glade, for vi vidste at det er en svær bane, og at Real Madrid havde smidt point. Det var en mulighed som vi skulle gribe. Det blev en hårdt kæmpet kamp, hvor vi startede bedst og kom foran, men derefter pressede de os rigtig godt. Vi fik svært ved at holde på bolden og skabe chancer' indledte han.

'I anden halvleg, selvom de lagde meget stærkt ud, var vi i stand til at kontrollere kampen. Vi havde det svært i slutfasen, men det er tre rigtig gode point' fortsatte han.

'Det er meget vigtigt at vi holder målet rent. Det er meget svært, specielt når man spiller på udebane og ikke mindst mod et hold som Atlético. Her skal man spille meget solidt' sagde Busquets videre.

'Vi ville gerne have skabt lidt mere i angrebet og fået flere chancer og score mål. Lige med undtagelse af deres forsøg der blev reddet på stregen, skabte de heller ikke meget' afsluttende han.