fbpx
Annonce

Braithwaite skal væk hvis han vil have VM-hovedrolle

FCBARCELONA.DK - 18.06.22

// Martin Braithwaite

Trods ingen spilletid i Barcelona blev Martin Braithwaite udtaget til Danmarks fire landskampe i Nations League. Det blev dog en sekundær rolle han fik og skal det laves om, kræver det spilletid på klubplan.

Braithwaite var hudløs ærlig, da han efter kampen mod Østrig forleden så tilbage på sin indsats for landsholdet. 'Jeg har jo spillet mere i de her fire kampe, end jeg har gjort i hele sæsonen dernede (i Barcelona, red.). Det har været fantastisk, og jeg er rigtig glad for den tillid, som Kasper har givet mig, udtalte han til TV 2 SPORT.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg vidste godt, at jeg ikke kunne regne med at komme ind og starte alle kampe, men jeg vidste, at i træningerne og i de minutter, jeg fik, blev jeg nødt til at overbevise Hjulmand om, at jeg var skarp. Jeg føler, jeg har bevist, at jeg er skarp' fortsatte han.

Samlet set fik Braithwaite 133 minutter i landskampene uden at score . Det er tydeligt at han ikke er landstræner Kasper Hjulmands foretrukne angriber og skal det laves om, kræver det mere spilletid på klubplan for danskeren.

I Barca vil Xavi af med Braithwaite, der dog gentagne gange har holdt fast i, at han bliver i klubben. Bliver det tilfældet, kan Braithwaite ikke regne med spilletid af betydning og selvom Hjulmand alligevel skulle forbarme sig og tage Barca-angriberen med til VM til november, vil der også her vente en sekundær rolle.

Braithwaite drømmer helt sikkert om at gøre en forskel for Danmark ved VM og derfor må det være konklusionen for ham, at han skal til en klub hvor der venter langt mere spilletid end Xavi vil give ham.

.:FORSIDE:.