fbpx
Annonce

Bild: Bayern vil acceptere 50 mio. for Lewandowski

Markus Johannessen - 11.07.22

Lewandowskis planer om at forlade Bayern München før præsæsonen startede blev desværre ikke en realitet. Bayern har ikke godkendt Barcas seneste tilbud, men vil angiveligt acceptere et bud på 50 mio. euro.

Barcas ledelse har forsøgt at strække sig for den polske angribers underskrift. Hans nuværende klub, Bayern München, har dog vist sig at være ufleksible i denne potentielle handel. 

Barca har ifølge adskillige medier tilbudt Bundesligaklubben 40 millioner euro plus 10 millioner euro i variabler. Det har Bayern endnu ikke svaret på, men indirekte afvist. Ifølge den tyske avis Bild, har Bayerns ledelse nemlig netop udmeldt, at de vil acceptere et bud på Lewandowski, hvis det lyder på 50 millioner euro som fast beløb. 

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge både catalanske og tyske medier venter begge parter på, at modparten vil give sig. Det er en barsk situation for Lewandowski, som gerne vil til Camp Nou hurtigst muligt. 

Ifølge avisen Bild er både Lewandowski og hans familie forbavsede over Bayern Münchens ageren hvad angår forhandlingerne. I betragtningen af de resultater den polske målmaskine har skabt for klubben, er der angiveligt stor utilfredshed i Lewandowski-lejren, som eftersigende klandrer Uli Hoeness, Oliver Khan og Salihamidzic fra Bayerns ledelse for, at forhandlingerne besværliggøres. 

Ifølge den catalanske avis Sport presser Lewandowski og catalanerne fortsat på og der er stor optimisme omkring, at denne transfer vil lykkes. Det er heller ikke i Bayerns interesse at beholde en spiller, som ikke længere vil repræsentere klubben og som næste år vil forlade dem gratis. Forhåbentlig vil handlen fuldføres inden længe, da det er i alle tre parters favør.

 

// Robert Lewandowski
.:FORSIDE:.