fbpx
Annonce

Bekræftet: Andreas Christensen forlader Chelsea

FCBARCELONA.DK - 17.05.22

// Andreas Christensen

Selvom det endnu ikke er officielt bekræftet, så skulle det være så godt som sikkert, at danske Andreas Christensen skifter til Barca denne sommer. I weekenden bekræftede Chelsea-træner Thomas Tuchel, at forsvarsspilleren forlader klubben.

Det har i flere måneder været en nærmest offentlig hemmelig, at Andreas Christensen i sommerens transfervindue skifter til Barca på en fri transfer. Klubskiftet er dog endnu ikke blevet officielt bekræftet af nogle parterne, men lørdag kom den første officielle udmelding dog om danskerens fremtid.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det var i forbindelse med lørdagens finale i den engelske FA Cup, at Chelsea-træner Thomas Tuchel bekræftede, at Andreas Christensen forlader London-klubben efter denne sæson.

'Det virker som om, at vi mister vigtige spillere. Vi mister selvfølgelig Rüdiger, vi mister Andreas. Så det er svært, og vi har allerede et hul, der skal lukkes' sagde den tyske træner til Sky Sports.

Dermed er det altså bekræftet, at Andreas Christensen forlader Chelsea denne sommer og nu skulle det blot være et spørgsmål om meget kort tid før Barca kan offentliggøre signingen af den danske landsholdspiller.

.:FORSIDE:.