fbpx
Annonce

Barca regner ikke med Ansu Fati til næste sæson

Anders Lang Jensen - 05.04.24

 


Det store håb inden sæsonen var, at Ansu Fati ville genfinde formen i engelske Brighton, men lejeopholdet har været decideret dårligt. Fati har været igen været skadesplaget, og en fremtid i Barca synes rigtig langt væk.

I denne sæson er det blot blevet til 1000 minutter på banen fordelt over alle turneringer for Brighton i sammenlagt 26 kampe. Fire mål og en enkelt assist er facit i sæsonen, som også har været skadesplaget for Ansu Fati, der desværre er kendetegnende efterhånden.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det, der lignende det store lyspunkt i den nye generation i Barca, vender tilbage til klubben om få måneder, når lejeaftalen er slut, men en fremtid på mere permanent basis i Barca-truppen ser svær ud. Faktisk udelukker ledelsen lige nu, at Fati bliver en del af det kommende projekt i Barca. Det skriver avisen Sport.

Klubben ser altså ingen vej tilbage for Ansu Fati, og man regner på ingen måde med Barcas nummer 10 i fremtiden. Derfor er Fati og hans agent Jorge Mendes allerede nu på udkig efter et nyt projekt i en ny klub for at arbejde sig tilbage til sit normale niveau, meldes det.

I første omgang ligner det atter en lejeaftale til en anden klub i den kommende sæson, hvor en håndfuld spanske klubber er på banen. Sevilla og Valencia er i hvert fald, ifølge Sport, interesserede i at få Ansu Fati til klubben på en lejeaftale fra Barca i næste sæson.

fati26

// Ansu Fati
.:FORSIDE:.