fbpx
Annonce

Barca overskrider Financial Fair Play med 30 mio. euro

Anders Lang Jensen - 23.12.22

© Getty Images
// Joan Laporta // FC Barcelona

Barca har kæmpet med La Liga om de økonomiske regler i længere tid, og trods stenhårdt arbejde fra ledelsens side er situationen stadig problematisk. Barca overskrider nemlig lige nu Financial Fair Play med 30 mio. euro.

Januars transfervindue nærmer sig for alvor, og modsat sommerens transfervindue venter der meget vel et langt mere stille vindue for Barcas vedkommende. Økonomisk bliver det nemlig svært for klubben for alvor at agere og hente nye profiler.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo overskrider Barca på nuværende tidspunkt Financial Fair Play med 30 millioner euro. Det betyder, at de skal operere under La Ligas 1:3-regel – altså skal Barca eksempelvis tjene tre millioner euro for at kunne bruge en million euro på markedet.

Klubbens dyre lønudgifter spiller uden tvivl en nøglerolle for det nuværende dårlige resultat, mens Barca estimeres at have tabt 27 millioner euro grundet holdets exit fra Champions League-gruppespillet i efteråret.

Ledelsen arbejder for at nedbringe beløbet på de 30 millioner euro, og et salg af Memphis Depay i januar kan hjælpe med det. Desuden håber klubben at lukke en aftale med en ny ærmesponsor.

laporta13

.:FORSIDE:.