fbpx
Annonce

Barca øger forspringet på andenpladsen i ligaen

FCBARCELONA.DK - 02.05.22

// La Liga

Barca kom søndag aften tilbage på sporet i den spanske liga, da man hjemme på Camp Nou slog Mallorca med 2-1. Barca fortsætter dermed på andenpladsen og udbygger forspringet til forfølgerne.

Weekendens runde endte med at blive særdeles positiv for Barcas vedkommende på trods af, at man måtte se Real Madrid sikre det spanske mesterskab. For catalanernes vedkommende gælder det kampen om andenpladsen og ikke mindst en plads i top 4, og i den forbindelse var Barca weekendens store vinder.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det startede nemlig med, at Sevilla på tredjepladsen i fredags overraskende spillede 1-1 hjemme mod Cádiz. Herefter var det Atlético Madrid på fjerdepladsen, som lørdag tabte med 2-0 på udebane mod Athletic Bilbao.

Søndag aften blev det så til en sejr til Barca på 2-1 over Mallorca og dermed trækker catalanerne altså fra både Sevilla og Atlético Madrid. Barca befinder sig på andenpladsen med 66 point, mens Sevilla følger på tredjepladsen med 64 point, mens Atlético Madrid på fjerdepladsen har 61 point. Alle tre hold har spillet 34 kampe.

Der er fire kampe tilbage i ligaen og her skal Barca møde Real Betis (ude), Celta de Vigo (hjemme), Getafe (ude) og Villarreal (hjemme).

Se stillingen i La Liga her.

.:FORSIDE:.