Ni mål lukket ind på 14 afslutninger i fem kampe!

FCBARCELONA.DK - 04.05.21


Da Koeman efter nederlaget mod Granada efterlyste mere koncentration i defensiven, ramte han hovedet på sømmet, for statistikken fra de senste fem kampe viser en foruroligende udvikling.

Skal Barca gøre sig forhåbninger om at vinde mesterskabet denne sæson, skal der langt bedre styr på holdets defensive opgaver. Det handler ikke blot om forsvaret, men om samtlige spillere på banen. Kendsgerningerne er nemlig, at Barcas modstandere i de fem seneste kampe har været foruroligende effektive.

Koeman har hele vejen som Barca-træner arbejdet på, at der bliver skabt færre chancer mod holdet og det er egentlig lykkes udemærket i de seneste fem kampe. Her det er nemlig kun blevet til 14 afslutninger i alt fra Valencia, Granada, Villarreal, Getafe og Bilbao.

Til gængæld er der scoret hele ni gange på disse 14 afslutninger, altså på to ud af tre forsøg mod det catalanske mål. Modstanderne har således haft relativt let ved at score, når de endelig er kommet frem til en chance.

Det er helt sikkert noget Koeman vil arbejde med de kommende dage op til kampen på lørdag mod Atlético Madrid, der er kendt for at skabe få chancer, men have stor effektivitet. Derfor handler det om at få lukket bedre af bagude, ikke bare på lørdag, men i alle fire kampe der mangler denne sæson.

.:FORSIDE:.