fbpx
Annonce

Barca håber at registrere Gavis kontrakt denne måned

Anders Lang Jensen - 06.01.23

© Getty Images
// Gavi

Selvom transfervinduet er i gang, overvejer ledelsen ikke blot på at forstærke holdet udefra. I september forlængede Gavi med Barca, men klubben har ikke registreret kontrakten endnu. Det håber man kan ske denne måned.

Der var tale om to meget vigtige kontraktforlængelser, da Gavi i september og Ronald Araújo i april måned sidste år forlængede med Barca. Klubben har dog af økonomiske årsager ikke kunnet registrere forlængelserne hos La Liga, men det arbejdes der intenst på. Det handler ganske enkelt om at overholde La Ligas økonomiske fairplay-regler.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo arbejder ledelsen lige nu på forskellige løsninger, der i første omgang skal sikre, at man endegyldigt kan registrere Gavis forlængelse. Det vil betyde, at midtbanejuvelen også skifter til trøje nummer 6, når kontrakten bliver registreret med ligaforbundet.

Denne vinters transfervindue ventes ikke at byde på den store transferaktivitet i det catalanske. I stedet arbejder man på økonomiske løsninger, der skal registrere Gavi og Ronald Araújo, mens man arbejder frem mod sommerens transfervindue og hovedsagligt transferfrie muligheder på markedet.

gavi22

.:FORSIDE:.