Barca bekræfter at Dembélé er skadet

FCBARCELONA.DK - 22.04.21


Ousmane Dembélé er ikke med mod Getafe i aften på at grund af lyskesmerter og nu har Barca bekræftet at den franske angriber er skadet. Det er uvist hvornår han kan spille igen.

Den skadesplagede Dembélé er løbet ind i en ny skade. Det bekræfter Barca i en officiel udmelding. Her kommer de med den sædvanlige formulering, at udviklingen vil afgøre hvornår han er disponibel igen.

Skaden kommer på det måske værst tænkelige tidspunkt, både for Dembélé og for holdet. Han har genfundet topformen efter en god sæson uden de langvarige skader, der ellers har præget hans tid i Barcelona.

Det er et stort tab at skulle undvære Dembélé i de kommende kampe, for han byder på noget som ingen andre i truppen kan. Hans hurtighed, løb i dybden samt en-mod-en situationer giver holdet vigtige alternativer i det offensive spil.

En lyskeskade plejer ikke at være langvarig, men der er kun en måned til at sæsonen slutter, hvor der skal spilles otte kampe, så Barca kommer til at undvære den franske angriber i en vigtig fase af sæsonen.

TILBUD: Køb de officielle FC Barcelona mundbind her!

 

.:FORSIDE:.