fbpx

Avis: Xavi er ikke overbevist omkring Ruben Neves

Simon Arun Vrábel - 11.12.22

// Ruben Neves

topbar222

Selvom der i sommer var rygter om Ruben Neves, så modtog Wolverhampton aldrig et bud på deres defensive midtbanespiller og årsagen skulle være, at Xavi endnu ikke er overbevist om, at han vil have Neves.

Sikkert er det at Sergio Busquets inden længe lægger støvlerne på hylden og uanset om det bliver efter indeværende sæson eller i løbet af den næste, så er den sportslige ledelse allerede nu gået i gang med at lede efter en kompetent afløser. Selvom man mener, at Frenkie de Jong vil kunne klare den opgave med manér, så ser Xavi hollænderen i en mere offensiv rolle, hvorfor man kigger ude i Europa efter en afløser.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er dog ikke hvem som helst som kan afløse selveste Sergio Busquets som har spillet 696 kampe i blaugrana og derfor er udvalget af spillere få. Samtidig kræver det også at man vælger den rigtige spiller og her har Ruben Neves længe virket som et oplagt valg. Neves er med sine 25 år på toppen af sin karriere og samtidig har han allerede optrådt for det portugisiske landshold hele 34 gange. Derudover har han kontraktudløb til 2024, hvorfor hans pris vurderes til at ligge omkring 50 millioner euro.

Alligevel har Barca ikke budt på portugiseren eller indledt konkrete forhandlinger med Wolverhampton som Neves har spillet for siden 2017 og årsagen skulle ikke alene være på grund af den catalanske økonomi. I stedet skriver avisen Sport, at det er fordi Xavi ikke helt har besluttet sig for, om han mener, at Neves er den helt rigtige erstatning til Sergio Busquets. Avisen mener ikke at det er andre konkrete spillere som Xavi i stedet for foretrækker og de fortæller også at dialogen med spillerens agent, Jorge Mendes, forsat er god og professionel.

Ruben Neves har fået sin fodboldopdragelse i Porto hvor han spillede for deres forskellige ungdomshold inden han i 2014 fik debut for portugisernes seniorhold. Her spillede han i tre sæsoner inden han skiftede til engelske Wolverhampton i 2017..:FORSIDE:.