fbpx
Annonce

Avis: United og Newcastle overvejer at byde på AC

Peter Vyff - 09.01.24

// Andreas Christensen

Barca har hårdt brug for at generere indtægter, hvis holdet skal forstærkes til sommer. Catalanerne skulle derfor overveje at sælge Andreas Christensen, som angiveligt skulle være et varmt emne hos Manchester United og Newcastle.

Selvom forsvaret præsterede på et historisk højt niveau sidste år, besluttede ledelsen sig alligevel for at forstærke defensiven yderligere i sommer. Barca hentede Iñigo Martínez på en fri transfer hos Athletic Club Bilbao, samt lykkedes det også i sidste øjeblik, at låne João Cancelo hos Manchester City.

Xavi har dog haft store problemer med at få defensiven til at fungere, hvilket også kan aflæses må antal indkasserede mål, som allerede er højere end i sidste sæson. Catalanerne skulle derfor have besluttet sig for at ændre yderligere i konstellationen til sommer, hvor Barca forventes at tage afsked med minimum én midterforsvarer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Og alt tyder på, at det enten bliver Andreas Christensen eller Jules Koundé, da de forventes at kunne indbringe den højeste salgspris. Og skulle danskeren ende med at blive solgt, kan det enten blive til Manchester United eller Newcastle, der ifølge avisen Sport overvejer at byde i omegnen af 40 mio. euro for landsholdsspilleren.

Newcastle forsøgte også i sommer at hente AC tilbage til Premier League, hvor han tidligere har optrådt for Chelsea. Den 27-årige dansker skulle dog ikke have nogen interesse i at forlade Barca, hvor han istedet ønsker at blive og kæmpe for en mere fremtrædende plads på holdet.

Barca kan dog tilsyneladende godt undvære mindste enten Koundé eller AC, da Xavi forventes at have både Iñigo Martínez og Ronald Araújo til rådighed næste sæson. Der spekuleres samtidig også i fremtiden for Eric García, der kommer tilbage fra udlånet hos Girona, samt overvejer ledelsen også at købe Chadi Riad retur hos Real Betis.

Og eftersom danske AC ankom transferfrit fra Chelsea, står Barca til en gedigen fortjeneste, hvis han skulle blive solgt til sommer. Intet er dog afgjort endnu, og danskeren får med sikkerhed mulighed for at vise ledelsen, hvorfor de netop skal beholde ham.

.:FORSIDE:.