fbpx
Annonce

Avis: Stor byttehandel med City kan være på vej

FCBARCELONA.DK - 13.06.21

// Sergi Roberto // Ousmane Dembélé // Cancelo // Bernardo Silva


Barca har som bekendt netop hentet Sergio Kun Agüero og Eric García i Manchester City. Nu er der spekulationer om, at en byttehandel kan være på vej mellem de to klubber, hvor hele fire spillere indgår.

Corona pandemien har ramt alle klubber hårdt på økonomien og derfor skal der tænkes nyt når holdene skal forstærkes. Det så man allerede sidste sommer, hvor byttehandler klubberne imellem blev gennemført.

Nu fortæller den engelske avis Sunday Times, at Manchester City og Barca drøfter en noget spektakulær byttehandel, hvor catalanerne får Bernardo Silva og Cancelo, mens City får tilført Sergi Roberto og Dembélé.

26-årige Bernardo Silva er en offensiv midtbanespiller, mens 27-årige Cancelo er højre back. Begge spillere er fra Portugal og har samme agent, den karismatiske Jorge Mendes. Både Cancelo og Silva har tidligere været på agendaen i Barcelona som mulige forstærkninger.

Sergi Robertos og Dembélés kontrakter udløber om et år, så enten skal de sælges denne sommer eller også skal klubben forlænge med dem, så man ikke risikerer at de rejser på fri transfer efter den kommende sæson.

Lykkes byttehandlen vil det sandsynligvis betyde et salg af Emerson, for med tilgangen af Cancelo, vil der være tre højre backs i truppen. Her vurderes Sergiño Dest at sidde solidt på den ene af pladserne.

.:FORSIDE:.