fbpx
Annonce

Avis: Spændingerne med lægestaben stiger fortsat

Anders Lang Jensen - 29.11.21

// Sergi Roberto

instabar


Der har de seneste måneder været meldt om massiv utilfredshed mellem spillertruppen og lægestaben omkring førsteholdet. Trods stor udskiftning på staben siden Xavis ankomst stiger spændingerne fortsat i klubben.

En række medlemmer af lægestaben og den fysiske stab er blevet udskiftet i indeværende måned. Dog har det ikke lettet på situationen omkring det fysiske arbejde med førsteholdet, og en nylig episode med Sergi Roberto har taget det til et nyt niveau.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sergi Roberto blev meldt klar til Xavis første kamp som træner mod Espanyol, men så hele opgøret fra bænken for en sikkerheds skyld. Allerede 48 timer efter fik Roberto beskeden om, at han ikke var klar til Benfica-opgøret grundet en test, der blev foretaget i klubben. Det melder avisen Sport.

Der var ikke tale om et tilbagefald, men lægestaben opdagede først forud for Benfica-kampen, at Sergi Roberto ikke var fuldt restitueret og klar efter den muskelskade, han har været plaget af. Lægestaben klarmeldte altså Sergi Roberto til Espanyol, selvom han ikke var helt ovre sin skade.

Situationen har angiveligt gjort Sergi Roberto særdeles utilfreds, mens Xavi er dybt forundret over lægestabens ageren i episoden. Xavi venter på at kunne hente den tidligere læge i klubben, Ricard Pruna, for igen at få tillid til det fysiske arbejde omkring holdet.

.:FORSIDE:.