fbpx
Annonce

Avis: Sergi Roberto ventes klar mod Espanyol

Peter Vyff - 03.12.22

// Sergi Roberto

topbar22

Sergi Roberto har i flere uger siddet ude med en skulderskade, som han pådrog sig imod Athletic Club Bilbao. Catalaneren er dog snart tilbage i træning, og han forventes at gøre comeback mod naboerne fra Espanyol.

Imens der spilles VM i Qatar, skal resten af Barca-mandskabet snart i gang med at forberede sig på det hårde kampprogram, som der tages hul på 13 dage efter finalen er færdigspillet, på årets allersidste dag. Catalanerne tager her imod naboerne fra Espanyol, hvor holdet med en sejr kan starte næste år ud på førstepladsen i La Liga.

Artiklen fortsætter under annoncen


Cheftræner Xavi forventes også at få Sergi Roberto til rådighed igen, som ellers har sat ude med en skulderskade siden slutningen af oktober. Catalaneren skulle ifølge avisen Mundo Deportivo være skadesfri, og støde til træningen på Ciutat Esportiva når der skal trænes igen.

Barca genoptager træningen for de spillere, som ikke har deltaget ved VM, den 5. december, hvor førsteholdsspillere som Héctor Bellerín, Iñaki Peña, Marcos Alonso og nu Sergi Roberto, forventes at være til stede. Sidstnævnte forventes, udover at være tilbage i træning, også at komme i spil til kampen mod Espanyol.

Barca er et af de hold, som har sendt allerflest spillere afsted til VM, og Xavi kan derfor stå med en træt spillertrup efter slutrunden er færdig. Cheftræneren kan derfor få hårdt brug for alle friske spillere, hvilket betyder at Sergi Roberto straks kan få en rolle af spille i startopstillingen.

Den 30-årige Roberto har spillet 12 kampe hidtil i sæsonen, hvor han, trods Belleríns ankomst, oftest har været at finde på højre back. Catalaneren kan dog være at finde på midtbanen imod Espanyol, eftersom de normale førstevalg Sergio Busquets, Frenkie de Jong, Pedri og Gavi kan have brug for at genoplade batterierne efter VM.



.:FORSIDE:.