Avis: Roma blander sig i kampen om Umtiti

Magnus Wind - 06.08.20

© Getty Images

Barca har fortalt Samuel Umtiti, at klubben ikke længere ser en fremtid i franskmanden. Flere europæiske klubber er meldt interesseret i forsvarsspilleren og nu melder Roma sig angiveligt ind i kampen om Umtitis underskrift. 

Samuel Umtiti har igennem de sidste to sæsoner været utrolig skadesplaget og franskmandens niveau er faldet. Det har klubben taget konsekvensen af og meddelt forsvarsspilleren, at han ikke længere har en fremtid hos catalanerne.

Selvom Umtiti selv ønsker, at blive i klubben og kæmpe for sin plads på holdet, så ligner det et exit for den tidligere verdensmester. Flere klubber, herunder Arsenal, West Ham, Everton og Marseille samt Lyon, er alle interesseret i franskmanden. Nu melder avisen Sport dog, at Umtiti foretrækker et skifte til Serie A. Her skulle Roma stå klar med en lejeaftale, hvor en købsoption skulle være inkluderet. 

Barca vil gerne udleje Umtiti, hvis den modtagende klub betaler hele forsvarsspillerens løn. Dermed kunne Roma godt ligne et bud, på en kommende klub for franskmanden. Hvor han ender henne, når næste sæson starter, bliver spændende at følge. 
 


 

644x70

.:FORSIDE:.