fbpx
Annonce

Avis: Inter Miami vil have Sergi Roberto til sommer

FCBARCELONA.DK - 20.10.23

Meget tyder på, at Sergi Roberto er i gang med sin sidste sæson for Barca og han har aldrig lagt skjul på, at han gerne vil slutte karrieren i USA. Nu er der meldinger om interesse fra Inter Miami, der også har Messi, Alba og Busquets.

Anfører Sergi Roberto spiller en meget sekundær rolle på Xavis mandskab denne sæson og Barca-profilen har angiveligt set skriften på væggen, for hans betydning på banen er stærkt dalende, akkurat som man så man klubprofiler som Gerard Piqué og Jordi Alba.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det har skabt spekulationer om et skifte til sommer for den 31-årige Sergi Roberto, der nok kan fortsætte karrieren en 3-4 år mere, især hvis det foregår på et lidt lavere niveau som den amerikanske liga MLS.

Nu fortæller avisen Sport, at David Beckham, der er medejer af Inter Miami, vil forsøge at hente Sergi Roberto til klubben til sommer, hvor han så vil blive holdkammerat med sine gode venner Leo Messi, Jordi Alba og Sergio Busquets.

Sådan et skifte ligner nærmest det perfekte næste skridt i karrieren for Sergi Roberto, men han har ved en tidligere lejlighed udtrykt begejstring for byen New York, så måske valget ikke er så ligetil alligevel.



// Sergi Roberto
.:FORSIDE:.