Avis: Ikke sikkert at Barca må købe en ny angriber

FCBARCELONA.DK - 14.02.20

© Getty Images

I Barcelona venter man på tilladelse til at hente en erstatning for den langtidsskade Ousmane Dembélé. Det er dog slet ikke sikkert at tilladelsen kommer, da Dembélés skadespause måske vurderes at blive kortere end udmeldt.

Demélé kan først spille fodbold igen om seks måneder.  Det var meldingen fra den læge der opererede franskmandens lår forleden. Med sådan en tidsprognose, har Barca mulighed for at søge om at hente en erstatning. Tidsrammen på skaden for at kunne købe udenfor transfervinduet, er på fem måneder.

Dermed skulle vejen være banet for et nyt indkøb, men nu skriver avisen Sport, at det slet ikke er sikkert, at Barca får den ønskede tilladelse. Det skyldes usikkerhed om Dembélé reelt kan være hurtigere tilbage.

Det er et uvildigt lægeteam på fem personer der skal vurdere Dembélés skade og sandsynligheden for, at han ikke kan spille før om tidligst fem måneder. Det er tidligere sket i La Liga historien, at man har afslået at erstatte en langtidsskadet spiller.

I Dembélés tilfælde taler det imod ham, at han i 2017 blev opereret i det andet lår for en lignende skade. Dengang sad han udenfor i blot 106 dage, altså lidt over tre måneder. Det er slet ikke umuligt, at det vil påvirke lægeteamets afgørelse.

Lægen der opererede Dembélé slog dog fast, at skaden denne gang er alvorligere end den i 2017. Spørgsmålet er så, om lægeteamet der vurderer sagen for La Liga, er enige i den antagelse.

Derfor er der spænding om Barca reelt får lov til at erstatte Dembélé, eller om træner Quique Setién må klare sig med dem han har. Afgørelsen forventes at komme senest om et par dage.

.:FORSIDE:.