fbpx
Annonce

Avis: Hele ni spillere er på salgslisten til sommer

Jacob Møller Nielsen - 12.04.21

Ifølge den engelske avis The Mirror så er der lagt op til den helt store udrensning i Barca til sommer, hvor der angiveligt er sat hele ni spillere fra klubben på salgslisten frem mod sommerens transfervindue.

Det er ingen hemmelighed, at FC Barcelona har gevaldige problemer med økonomien. Så store, at næsten kun kan betyde et stort antal af spillersalg og lønreduktioner de kommende år i klubben.

Netop spillersalgene er der også lagt op til skal være en stor del af Barcelonas transferstrategi til sommer, og ifølge den engelske avis The Mirror skulle der trække op til en stor udrensning af de Barca-spillere, der ikke får meget spilletid i denne sæson.

Avisen mener at vide, at hele ni spillere i truppen er sat til salg til sommer. Det skulle angiveligt dreje sig om Coutinho, Braithwaite, Umtiti, Pjanić, Sergi Roberto, Junior Firpo, Aleña og Matheus Fernandes, der alle har set sparsomt med spilletid.

Det trækker altså op til at blive et særdeles spændende transfervindue, som klubben går i møde. Lønningerne skal reduceres og der skal hentes penge på spillersalg. Derfor er det ikke utænkeligt at flere af dem på ovenstående liste til næste sæson tørner ud for en ny klub.

 

// transfer
.:FORSIDE:.