fbpx

Avis: Fati, Torres og Kessié får besked på at rejse

FCBARCELONA.DK - 10.06.23

// Ansu Fati // Ferran Torres // Franck Kessié

Sommerferien har indfundet sig i Barcelona, men det gælder ikke på kontorgangen, hvor der arbejdes på at forberede næste sæson. Flere spillere skal sælges og her står Ansu Fati, Torres og Kessié angiveligt øverst på listen.

Truppen skal forstækes på nogle nøglepositioner og det kræver at andre spillere rejser. Ifølge avisen Sport har Xavi meddelt sin sportslige ledelse, hvilke spillere han ikke ønsker at beholde den kommende sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her er der angiveligt tale om Ansu Fati, Ferran Torres og Franck Kessié. Der er tale om tre spillere der alle vil kunne indbringe pæne summer og som alle har haft svært ved at leve op til forventningerne på Spotify Camp Nou.

Xavi vil give de tre spillere besked om, at de ikke kan forvente meget spilletid i næste sæson og at det derfor vil være bedst for begge parter, at vejene skilles. Det kan ikke afvises, at de tre spillere allerede har fået den nedslående besked, inden at de tog hjem på sommerferie.

Ingen af spillernes kontrakter er tæt på udløb, så Barca kan kun komme af med dem, hvis de accepterer et klubskifte, så det er ingen nem situation for klubben. Især Ansu Fati ventes at ville kæmpe for sin chance i barndomsklubben.

Barca står i den svære situation, at de ikke kan tillade sig at tegne kontrakt med nye spillere, inden at andre rejser. Derfor er det spillersalg der lige nu står øverst på agenda i den catalanske klub..:FORSIDE:.