fbpx
Annonce

Avis: Everton har afvist Barcas bud på Onana

Peter Vyff - 28.02.24

 


Ledelsen ønsker helt åbenlyst at forstærke holdet med en defensiv midtbanespiller til sommer. Catalanerne skulle i den forbindelse have afsendt et tilbud på Amadou Onana, som Everton dog skulle have afvist.

Det er endnu ikke lykkedes at finde en afløser for Sergio Busquets, der efter afskeden i sommer har efterladt et stort tomrum på midtbanen. Ledelsen har dog gjort det til deres førsteprioritet at finde en fuldgod erstatning til næste sæson, da det har stor betydning for holdets succes.

Catalanerne er allerede blevet sat i forbindelse med en række spillere, deriblandt Joshua Kimmich og Adrien Rabiot. Sportsdirektøren Deco skulle dog have et godt øje til Amadou Onana, der har udviklet sig til en nøglespiller i Premier League for Everton.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca er dog ikke de eneste interesserede, eftersom Arsenal og Manchester United også skulle have snøren ude efter midtbanespilleren. De spanske mestre meldes dog mest ivrige efter at købe den 22-årige Onana, og ifølge avisen Sport skulle ledelsen allerede have budt på ham.

Catalanerne skulle angiveligt have afsendt et tilbud på 40 mio. euro plus variabler, hvilket også tidligere er blevet meldt som et muligt beløb for Barca at betale. Everton skulle dog have afvist Barcas bud, da englænderne selv i sin tid betalte 35 mio. euro for Onana.

Everton kræver i stedet tæt på 60 mio. euro for belgieren, hvilket efter alt at dømme er en for høj pris for Barca. Sport skriver derfor, at Deco sandsynligvis må glemme alt om Onana, medmindre en spiller kan inkluderes i en byttehandel, og ellers må portugiseren sondere transfermarkedet for en ny kandidat til midtbanen.

// Onana
.:FORSIDE:.